Sruby

Základní stavební materiál pro zhotovení srubové stavby je kulatina v nejvyšší kvalitě s následným opracováním dle navrženého projektu v souladu s předchozí představou klienta.

Výběr vhodného stavebního materiálu a to smrku, jedle, modřínu bývá jedním ze základních pilířů samotného rozhodování při prvotním návrhu a projektování pro nejefektivnější realizaci stavby.

Kulatinu pro Vás vybíráme po celé republice, abychom dosáhli nejvyšší kvality.

Pro naše sruby nesmí být těžena kulatina harvestorem, ale ruční těžbou z důvodu zachování nejpřirozenějšího vzhledu stavby.

Vyrábíme různé druhy provedení srubových staveb a více variant opracování kulatiny.

Druhy provedení rohového spoje

  • Klasické osazení (viz foto)
  • Kanadské osazení (viz foto)
  • Diamantové osazení (viz foto)

Varianty opracování povrchu kulatiny

  • Pro výsledný vzhled přírodního léta lze využít vysokotlaký čistič se silným proudem vody.
  • Tradiční opracování hoblováním do efektu hoblovaného povrchu.
  • Povrchová úprava docílená broušením.

Tepelná izolace

V podélných spárách a rohových spojích je zajištěna vložením ovčího rouna.

K nejdokonalejší variantě tepelné izolace, hlavně v rámci neprofouknutí je následné přetmelení všech spár a spojů tmelem. (viz firma Woodchink.eu)

Cena srubu 

Cenovou nabídku Vám rádi vytvoříme na základě vašich individuálních představ a potřeb.

 

 

Naše webové stránky používají cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou naše stránky používány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit. Kliknutím na tlačítko „OK, souhlasím“ udělujete tento souhlas.


Nastavení souborů cookies

Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, aby webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.

Nezbytné cookies
Analytické cookies
Marketingové cookies